20130326-185946.jpgSorry för kass bild…

Har länge kollat in dessa Beauty Sponges och har varit lite så där halvsugen på att testa. Jag vet ju att föregående generationens svampar i allmänhet inte varit bra eftersom det samlas mycket bakterier och smuts där. Dock tror jag att A och O gällande alla verktyg är regelbunden rengöring – och detta är ett verktyg som man bör tvätta efter varje användning.

Denna lilla svamp är ett verktyg för att applicera foundation (och concealer) och ska ge ett “bättre” resultat än penslar och fingrar osv. Som sagt, jag har länge velat prova konceptet, så det ska bli spännande. Det skulle ju vara roligt att få testa originalet Beauty Blender också, men 290 kr för en svamp är lite för mycket för en snål smålänning som mig.

Har ni testat detta? Vad tycker ni i så fall?

2 kommentarer

Wysteriia 26 mars, 2013 - 23:30

JAg har köpt en kopia på gina tricot…dock inte hunnit testa den ännu! 😛

Malin 26 mars, 2013 - 23:31

Wysteriia: Jag köpte min på H&M, då det är också en “fejk” 😛

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer