20130313-205326.jpg

När jag packade upp mina saker så tänkte jag att jag skulle rensa lite bland sminket och hittade en gammal concealer-palett som jag inte använt på år och dar och även tre rouge som var sönder, så jag tog tillfället i akt att göra en liten blush quad av dessa. Den sista blandade jag i lite ljus skimrig ögonskugga i så att den kan fungera som highlighter. Så slipper jag kasta både palett-stommen och rougen. Smart va? 😉

Stommen kommer från e.l.f Corrective Concealer och rougen jag lagat är e.l.f Essentials Blush i Coy, Sky och Glow.

Hur du lagar/gör om dina ögonskuggor/rouge/puder hittar du här!

Skriv en kommentar

tre × fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy