20130313-205326.jpg

När jag packade upp mina saker så tänkte jag att jag skulle rensa lite bland sminket och hittade en gammal concealer-palett som jag inte använt på år och dar och även tre rouge som var sönder, så jag tog tillfället i akt att göra en liten blush quad av dessa. Den sista blandade jag i lite ljus skimrig ögonskugga i så att den kan fungera som highlighter. Så slipper jag kasta både palett-stommen och rougen. Smart va? 😉

Stommen kommer från e.l.f Corrective Concealer och rougen jag lagat är e.l.f Essentials Blush i Coy, Sky och Glow.

Hur du lagar/gör om dina ögonskuggor/rouge/puder hittar du här!

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.