malhar_130303_0007-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0123-as-Smart-Object-1

Information: “Glöm dyra kollageninjektioner, eller de smärtsamt stickande läppglansen, stimulera dina sinnen och få ett fräscht perfekt put med e.l.f Plumping Lip Glaze! e.l.f presenterar stolt en revolutionerande lip-plumper, fylld med naturliga ingredienser som väcker dina sinnen för volym och återfuktade läppar. Denna dubbelsidiga plumping Lip Glaze har en färg för en subtil effekt eller en klar glans för synbar plumping-effekt, använd dessa tillsammans och känn den läppförstorande effekten omedelbart!”

Jag tycker: Detta är nog den produkten från e.l.f som jag äger mest färger av, förutom mineralskuggorna och kanske nagellacken 😉 Jag vet tyvärr inte vad just detta är för färg då den lilla lappen försvunnit, men jag kan tänka mig att det är Oasis eller Pink Wink. Jag gillar dessa eftersom jag har så små och smala läppar och jag tycker att jag ser en liten skillnad när jag använder dessa, speciellt på min överläpp. Den genomskinliga plump-delen luktar härligt mintigt och det känns nästan som man precis borstat tänderna när man drar på detta på läpparna. En del färger syns mer än andra, som färgen “Fuschia Fanatic” som är en av mina favoriter ger mest färg av de jag har. Till ett pris av 15 kr /st tycker jag att de är bra!

Plumping Lip Glaze finns på eyeslipsface och kostar ca. 15 kr.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer