malhar_130311_0002-as-Smart-Object-1

malhar_130305_0030-as-Smart-Object-1

Information: “Uppnå jämn och felfri hud lätt som en plätt! e.l.f. All Over Cover Stick är fylld med aktiva naturliga ingredienser för att lugna, skydda och kamouflera de problematiska områdena i ansiktet. Att få ett fräscht nytt ansikte har aldrig varit så enkelt!”

Jag tycker: Konsistensen är väldigt krämig, lätt att få på. Jag har testat färgen Ivory som är den ljusaste nyansen. Som concealer tycker jag inte att den uppnår riktigt vad den lovar. Jag försökte att dölja en liten röd fläck efter en finne och tyckte nog att de syntes mer efteråt, formulan fastnade i det torra området runt om även att jag hade smörjt in mig innan. Jag gillar dock att använda den på mina kinder då den döljer rödheten ganska bra där. Jag har som sagt fet hy och tyvärr är denna produkt ingenting som hjälper till med det, nästan tvärt om.. Jag ska även testa denna som en kletig ögonskuggebas och se om den kommer till bättre användning där. Jag ville verkligen tycka om detta lilla stick…

All Over Cover Stick finns på eyeslipsface och kostar ca. 15 kr.

.

1/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer