malhar_130208_0066-as-Smart-Object-1

Information: “Formeln med protein tillför en optimal mängd näring till håret. Hålfibern får perfekt näring och blir mer spänstigt. Formeln med pärla värkar som en intensiv glans-booster vilket ger lyster, intensitet, glans och mjukhet som kashmir.”

Jag tycker: Först vill jag bara säga att detta var ett nödköp då fjällen visade ännu en brist på produkter och det andra schampo/balsam-setet jag köpte var en katastrof. Ja, så vad ska jag säga? Mitt hår känns rent när jag tvättat det och ganska återfuktat efter balsamering. Dock har jag i balsamet minst 5 minuter för att det ens ska kännas att man haft i balsam. Lukten är behaglig och produkten känns så där okej liksom, ingen wow-effekt men inte någon större katastrof för håret heller. En okej produkt för nödlägen. Jag kommer troligtvis inte att köpa dessa som primär hårvård efter att de är slut.

Loréal Paris Elvital Nutri-Gloss finns i de flesta dagligvaruhandlar, H&M, Åhlens osv. och kostar ca. 30-40 kr /st.

.

2,5/5


.

2 kommentarer

Josefin 13 mars, 2013 - 07:28

Vad brukar du köpa för schampo/balsan annars då? Har du nåt
tips för nåt som är bra till JÄTTEtorrt hår 🙂

Malin 13 mars, 2013 - 16:21

Josefin: Jag brukar använda John Frieda-schampo och balsam (för brunt hår) och de kostar ca. 100 kr /st. Finns på Nelly, Kicks, Lindex osv. Men efter dessa tagit slut tänkte jag testa Kevin.Murphy då jag verkligen gillade de prover jag fick i min Glossybox i höstas. Torrt hår behöver mycket återfuktning och då rekommenderar jag en hårolja. Jag använder den från Proffs och jag älskar den!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer