malhar_130301_0012-as-Smart-Object-1

malhar_130302_0031-as-Smart-Object-1

molkanse-the-falsies-feather-look

Information: “The Falsies Feather-Look Volum Express ger dina fransar glamorös lösögonfranseffekt direkt! Den extra mjuka, flexibla och böjbara flexor-borsten smeker dina fransar, för att separera, ge extrem volym samt göra dem fylligare.”

Jag tycker: Jag var väldigt positiv till denna mascara när jag köpte den, det lät ju så bra och personalen i butiken rekommenderade den verkligen. Jag tror aldrig att jag köpt en och samma mascara två gånger i rad för att den varit så där “WOW! Den måste jag bara ha igen” och tyvärr är denna inget undantag. Ibland blir det okej och ibland mindre bra.. Tycker att den tynger ner mina fransar och de blir rakare trots att jag böjer dem rejält innan. Den har även en förmåga att smula och ramla ner på kinden. Jag blir heller inte klok på borsten, eftersom den har en flexibel del som ska göra att den “smeker” fransarna tycker jag att man får trycka den hårdare mot frasarna än med andra mascaror. Och trots att jag har mascaran i färgen svart så ser den mer brunsvart ut… Nej, jag förstår mig faktiskt inte på denna.

Maybelline The Falsies Feather-look Volume express mascara finns på t ex. eleven.se och kostar 145 kr.

.

1/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer