malhar_130302_0038-as-Smart-Object-1

malhar_130302_0044-as-Smart-Object-1

malhar_130302_0060-as-Smart-Object-1

Information: “Cremeskugga med metalliceffekt som ger olika resultat beroende på hur du väljer att använda den. Applicera den torr för en mjuk och diskret metallfinish eller använd tillsammans med vatten för att få en intensiv färg med hög metallic-lyster.”

Jag tycker: Detta är verkligen guldkornet i det Vivid Shine-kit jag vann. Som ni vet älskar jag både ögonskuggor, färgen lila och skimmer. Det kan ju inte bli bättre? Förpackningen är fin och mönstret på skuggan är så fint att man nästan inte vill använda skuggan för att slippa förstöra mönstret. Det enda jag inte förstår är varför det fortfarande skickas med såna där svamp-applikatorer i, använder folk såna? Färgen på skuggan är en kall metallic lila som skiftar i grått men i direkt solljus kommer en varm brun underton fram. Väldigt pigmenterad skugga som är lättarbetad. Jag är verkligen glad att jag vann denna, för tyvärr skulle jag aldrig betala nästan 300 kr trots att den är så fin.

Pure Color Gelée Powder Eye Shadow finns på t ex. Kicks och kostar 290 SEK.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer