Detta inlägg skulle egentligen publicerats i augusti 2010 när jag gjorde mina andra recensioner av e.l.f-produkter… men tydligen kom annat i vägen. Så nu när jag gick igenom mina utkast hittade jag detta halvfärdiga inlägg och har nu uppdaterat med dagsfärsk kritik trots att bilderna är 3 år gamla – men produkterna ser likadana ut och jag har bara fått mer kött på benen, så det gör ingenting va?

Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Under Eye Concealer & Highlighter

E.L.F säger: Korrigera problematiska områden under ögat som mörka ringar och påsar enkelt och effektivt! Innehåller vitaminerna A & E, kamomill, koffein och grönt te för att återfukta, lugna och drar åt huden runt det ömtåliga ögonområdet. Smälter lätt och jämnt att ge en jämn och naturlig finish.

Jag tycker: Detta är en av mina räddare i nöden varje morgon. Jag kan ofta se väldigt trött ut för att jag har mörka och stora ringar under ögonen och även mörka ögonlock. Jag ser direkt om man har smetat på detta under ögat, vilken skillnad det gör! Highlighter-delen använder jag ibland som highlighter i hela ansiktet, men oftast precis under ögonbrynen eller på andra ställen som behöver ljusas upp lite.

Finns hos eyeslipsface och kostar 37 kr.

Betyg: 4/5


.
.

Eyebrow Treat & Tame

E.L.F säger: Skapa vältrimmade och stylade bryn som är vackra och definierade. Bjud dina ögonbryn på en ny hårtillväxt med den vitaminberikade gelformulan för att stimulera hårrötterna så dina tunna och glesa bryn blir tjockare. Tämj ögonbrynen med en fiberförstärkt “mascara formula” för djupare och mer naturtrogna bryn. Den särskilda fiberberikade mascaran tar tag i även dina finaste hår för att skapa ett vackert, hälsosamt och bättre utseende.

Jag tycker: En produkt som jag faktiskt använder varje dag. Treat-delen smetar jag på innan jag går och lägger mig och tame-delen använder jag under dagtid för att hålla min bryn på plats. En helt okej produkt som jag kommer att fortsätta köpa.

Finns hos eyeslipsface och kostar 37 kr.

Betyg: 3,5/5


.
.

Tinted Moisturiser Spf 15

E.L.F säger: SPF 15 formula hjälper mot för tidigt åldrande och skyddar mot solskador medan den lämnar huden strålande och lätt återfuktad.

Jag tycker: Dessa har jag bara använt ett fåtal gånger men detta var inte my-cup-of-tea. Alldeles för lite täckning och doften klarar jag inte av. Kanske att jag skulle kunna tänka mig… eller nej, glöm det. I sopen direkt tyvärr.

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 0/5


.
.

Shimmering Facial Whip

E.L.F säger: Multi-produkt, on-the-go vispat färgämne är vitamin B, C och E packade för att omedelbart lysa och lugna huden utan fet efterkänsla.

Jag tycker: Lätt pigmenterade produkter som fungerar som krämhighlighter, läppfärg eller som en kletig ögonskuggebas. Ingen superprodukt, men heller inte kass – helt okej liksom.

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 2,5/5


.
.

Tone Correcting Concealer

E.L.F säger: Multi-tonal silikonbehandling maskerar brister och rodnad och lämnar huden med en frisk lyster.

Jag tycker: Nej, den täcker absolut ingenting och luktar för starkt parfymerat, mår faktiskt illa när jag tänker på doften. Rekommenderas inte till någon. Lägg pengarna på något annat istället!

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 0/5


.
.

Wet Gloss Lash & Eyebrow Mascara

E.L.F säger: Få glänsande och skinande fransar och bryn med balsamerande effekt. Att se “pulled-together” ut har aldrig varit enklare!

Jag tycker: Helt okej. Håller brynen på plats, doftar inget. Men jag gillar Eyebrow Treat & Tame med färg i bättre, så jag skulle rekommendera att lägga pengarna på den istället.

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 2/5


.
.

Liquid Eyeliner

E.L.F säger: Inget mer rycka eller dra i dina ögonlock med denna enkla flytande eyeliner. Den är kladdfri och rik på färg, vilket skapar en långvarig definierad look. Den fina penselspetsen skapar enkelt och exakt definition av naturliga eller dramatiska effekter.

Jag tycker: Crap! Applikatorn är helt stel och det kommer knappt något glitter alls. Dessutom spricker den och faller ner på kinden när den torkat. Har även testat den helsvarta och den kladdar visst! Färgen flyter ut om man inte har sjukt strama ögonlock. Inget att ha tyvärr…

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 0/5


.
.

Mineral Eyeliner

E.L.F säger: Skapa definition som är mjuk, naturlig och lysande. Den naturligt baserade formula ger skonsam täckning för även de mest känsliga ögon. Vrid upp applikatorn är lätt för omedelbar användning, ingen vässning behövs. 100% Mineralbaserad utan parabener, inga konserveringsmedel och inga kemikaliska färgämnen.

Jag tycker: En av mina stora favoriter hos e.l.f! Bra applikator med skruvbehållare. Irriterar inte ögonen och känns knappt att man har den på vattenlinjen. Lättarbetad om man vill sudda ut den lite. Svärtan är bra i den svarta pennan och den sitter väldigt länge. Kanske inte hela dagen, men större delen av dagen.

Finns hos eyeslipsface och kostar 30 kr.

Betyg: 4/5


.
.

Waterproof Eyeliner Pen

E.L.F säger: Inget mer smet eller kladd. Denna eyeliner varar i timmar för en fantastisk och fräscht utseende av precision. Den släta penn-applikatorn glider lätt på för mycket fina till djärva linjer för enkel skönhet.

Jag tycker: Jag gillade dessa till en början eftersom det var enkelt för mig som eyeliner-noob att måla på. Jag älskar filt-tippen som gör det så grymt enkelt. Dock torkar de ut rätt snabbt och spetsen blir fort krökt. Och om man målar på samma ställe för många gånger blir det kakigt, spricker och faller lätt av. Men är man duktig och fixar en snygg linje med ett eller två drag är denna helt okej.

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 2/5


.
.

Liquid Eyeshadow

E.L.F säger: Pigmentrika Liquid Eyeshadow torkar till en vattentät finish för att ge ändlös uthållighet så att du kan ta din look från dag till natt utan att ha bleknat. Färgerna kommer inte att “vecka” eller smeta, och de kommer att sitta tills du tar bort dem. Ett alternativ till traditionella ögonskuggor, dessa lätta färger är exceptionellt skonsam för en silkeslen yta. Den snabba torra formeln möjliggör snabb och enkel applicering.

Jag tycker: Ingen hållbarhet what so ever! Fungerar inte som ögonskuggebas heller utan att det blir veck eller kletar. Bara NEJ, köp den inte!

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 0/5


.
.

Mineral Eyeshadow Primer

E.L.F säger: Denna milda och hudfärgade primern har de viktiga vitaminerna A, C och E för att förebygga åldrande och återfuktar dessutom huden. Formeln glider på lätt och försvinner snabbt för att skapa längre livslängd, veckfri ögonskugga. Mineral Eyeshadow Primer är avsedd att användas med din favorit mineral ögonskugga för att ge ultimat uthållighet för vackra och levande färger som varar. 100% Mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga kemikaliska färgämnen.

Jag tycker: Ytterligare en favorit! Ögonskuggan håller hela dagen utan att “vecka”. Då jag har väldigt tydliga veck på mina ögonlock är det viktigt med en primer som fungerar, annars ser man bara ut som jag-vet-inte-vad. Jag använder denna varje dag och jag får alltid så fina kommentarer om att min ögonskugga alltid är så mättad och sitter hela dagen – jag tackar e.l.f för detta! De enda ögonskuggeprimers jag hört ska vara “bättre” är från MUS, Urban Decay och Too Faced som jag antagligen kommer att testa i framtiden – men tills dess är denna min lilla älskling i sminkväskan!

Finns hos eyeslipsface och kostar 30 kr.

Betyg: 4,5/5


.
.

Eyelid Primer

E.L.F säger: Förbereder ögonlocket för smidigare, mer långvarig och veckfri ögonskugga. Den blygsamma hudfärgen fungerar till att öka livslängden på ögonskuggan. Den lätta vätskeformiga formel absorberas snabbt in i huden för bekväm användning.

Jag tycker: En helt okej produkt som fungerar. Jag har testat dessa i Sheer och Pearl. Jag gillade Sheer eftersom den är liknande mineral-primern i både färg och formula då Pearl är en vit primer med någon slags skimmer i vilket inte var något för mig. Har testat flera gånger men har inte gillat den. Färgen Sheer ger ett liknande resultat som mineral-pimern, men inte exakt lika bra – därför rekommenderar jag att lägga några kronor extra på den mineralbaserade.

Finns hos eyeslipsface och kostar 15 kr.

Betyg: 2/5


.
.

3 kommentarer

matilda 2 mars, 2013 - 20:48

Tack för tipsen! En liten fråga bara, vart köper du dina
e.l.f produkter? 😀

Malin 2 mars, 2013 - 20:50

Matilda: Allting är köpt i deras webbshop http://eyeslipsface.co.uk.

matilda 2 mars, 2013 - 20:49

ursäkta såg inte länkarna…. så stressad som man är
hahah

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer