Vi har väl alla sett någon bild eller video där någon visar hur man får det där ”hälsosamma glowet” genom att trycka på lite highlighter på kindbenen? Och om man är som mig, fattig, så kanske man inte har råd att köpa en svindyr liten dosa med skimrande puder för att få den effekten.. men vet du vad? Har du en ljus ögonskugga med skimmer i kan du faktiskt få samma effekt!

malhar_130302_0003-as-Smart-Object-1

malhar_130302_0008-as-Smart-Object-1

Mitt budget-tips är att använda e.l.f Mineral Eyeshadow. Jag använder färgen Elegant som highlighter och jag tycker att det blir ett riktigt fint resultat. De kostar dessutom bara 30 kr /st. Jag har haft denna hur länge som helst och det ser knappt ut som jag har använt någonting från burken.

malhar_130302_0011-as-Smart-Object-1Jag bara tar lite ögonskugga från locket på fingret och trycker dit det på övre delen av kindbenen och blandar sedan ut med en ren pensel (på bilden är den inte utblandad). Voila!

Pssst! Glöm inte att kika in e.l.f Cosmetics Sverige’s blogg och gå med i deras kundklubb för att ta del av exklusiva erbjudanden, tjäna medlemspoäng till giveaways, delta i tävlingar osv.

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Smart! Kan du legge ut hvordan du sminker deg i ansiktet? Foundation, blush, bronzer osv? (Hvis du ikke allerede har gjort det?) 🙂

Svara

Lena: Visst kan jag göra det 🙂

Svara

Du är utmanad i min blogg ;D

Svara

Jätte smart tips som jag inte hade en anning om. Har letat och letat efter den perfekta highligtern , tycker som du att de flesta är för dyra. Tack , tack nu behöver jag inte leta mer och min plånbok behöver inte gråta 🙂

Svara

Jag brukar ofta använda mineralögonskuggan i färgen ”Sweet”
som highlither! Älskar det rosa skimret det ger min hy! 🙂
<3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

19 − fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.