Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

2 kommentarer

Kajsa 20 december, 2012 - 12:33

Har inte riktigt följt med här, har en hel del blogginlägg att ta ikapp 😛 Så himla skönt att det ändå börjar gå åt rätt håll, hoppas bara att du får må bättre fysiskt också!

Du åker inte snowboard då? Kanske kan börja åka? Eller slalom? Alltid bra att försöka hitta gemensamma intressen 😛 Jag är absolut ingen vintermänniska, men nu försöker jag bara göra det bästa av situationen. Har åkt snowboard för många år sen men nu ska jag börja åka slalom, dyrt intresse men när det är så pass lång vinter så måste man ju ta vara på den tiden också 🙂

Malin 20 december, 2012 - 15:47

Kajsa: Det är inte lätt att hänga med överallt 😛 Men det är bara att läsa på. Jo, det är jätteskönt faktiskt. Hoppas att jag slipper fler konstiga bieffekter framöver bara.

Jag har åkt snowboard två gånger, varav en gång förra året tillsammans med A i Norge. Men jag tyckte att det var för läskigt när man sitter fast i brädan, fick typ panik och jag vågade inte åka på egen hand. Så om det blir något så kommer det nog bli skidor… Kan säkert låna några där uppe om jag vill. Men tanken är väl att jag också ska försöka hitta ett jobb. Ska försöka fota mycket också, och vila upp mig framförallt.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer