Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

5 kommentarer

Camilla 21 februari, 2014 - 20:59

Lider med dig, sjukt att de tänker så efter 3 sjukdagar. Du får försöka tänka att de är konstiga arbetsgivare då istället som resonerar så..

Jag lovar dig att solen kommer lysa för dig snart också och det kanske är som du säger, meningen nu att det är dags att starta upp något eget istället 🙂

Skickar över en massa styrkekramar, det är okej att gräva ned sig och jag vet att du kommer klara av att klättra upp igen, starkare! <3

Malin 22 februari, 2014 - 11:37

<3

Zarah-Lou 21 februari, 2014 - 23:41

Alltså va? Jag hoppas inte detta är “typiskt Systembolaget och deras policy” utan en jävla rövhatt till chef på just detta ställe!
Vad fan?!

Tre sjukdagar? OJ lixom! Du som är ung, orkar, inte har barn eller “annat krävande” utanför jobbet borde ju vara en ren och skär tillgång! Blev helt paff!

Antingen tycker jag att du ska ringa upp/gå dit igen och faktiskt fråga hur de de tänker, ALLA människor kan bli sjuka? Peka på att du alltid ställer upp och att du visst är pålitlig (gå igenom lite för dig själv hemma först), kanske, kanske att du får jobb på detta skitställe en SISTA sommar för pengarnas skull (inte för chefens…. ehe….) och sen lämnar du idioten och arbetsplatsen bakom dig!

Eller så tar du det som sagt som ett tecken och vågar satsa! Jag ser upp till folk som VÅGAR och verkligen GÖR det de verkligen vill. I sure don’t have the balls for it 😉

Jag är rätt säker på att det kommer lösa sig för dig denna sommar. Du kan inte söka på Åhlens eller andra varuhus om du har något i närheten? Å är ju PERFEKT för dig som älskar smink och hudvård. Skicka med länken till din blogg så att de FÅR SE hur duktig du faktiskt ÄR! Eller Body Shop? Annan kedja/butik? Du har ju butikserfarenhet från Systembolaget.. jag har verkligen sååå svårt att tro att en tjej som du skulle ha svårt att hitta ett sommarjobb. Du som är så driven och duktig! <3

Lycka till stumpan! Du är värd allt gott!

Malin 22 februari, 2014 - 11:31

Tack för orden. Vet inte vad jag ska göra helt ärligt. Ju mer jag tänkte på det igår desto argare blev jag. Så många gånger som jag ställt upp när de andra var sjuka. De kunde ringa kl 06 på morgonen samma dag. Det är andra som var sjuka betydligt mer än vad jag var, och då mådde jag ändå dåligt under den perioden – vilket jag påpekade för henne igår.

Tyvärr bor jag i en så pass liten stad så att varken The Body Shop, Åhléns eller Kicks finns. Åhléns stängde ner så sent som i somras. Det som finns är några privatägda parfymerier, och jag har sökt på varenda tänkbara ställe. De jobb som finns är inom vården, städning eller vikarierande lärare…

Tack för din omtanke <3<3<3

Sandra 23 februari, 2014 - 23:55

Jag tror på dig, du har det där lilla extra! Det är svårt att stå på sig speciellt om man mår dåligt! Men, satsa på företaget du vill starta. Kolla möjligheterna! Kramar <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy