Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

1 kommentar

K a j s a j i 24 september, 2012 - 21:47

Förstår hur du känner. Våran släkt är nästan likadan. Vissa personer i släkten känns så mycket “viktigare” än andra. Har två kusiner som alltid ska prioriteras så högt, så fort dom kommer hem är det såååå viktigt att träffas allihopa och så fort dom fyller år ska dom firas. Men när sedan resten av oss fyller år så är det inte så noga.

Känner dock att det inte är värt att lägga energi på, är så van det nu. Folk som är energitjuvar ska man bara strunta i, även om det är ens släkt. Det är inte alltid blod är tjockare än vatten och jag tycker livet är för kort för att spenderas med personer som gör en besviken. Umgås med folk du tycker om istället 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy