Detta inlägg presenteras i samarbete med eleven.se

Glitter är trendigare än någonsin, kanske ännu mer än under sin storhetstid på 90-talet. Glitterläppar, detaljer vid ögon, glitter-roots i håret. Pat McGrath introducerade oss för glitterläpparna förra året och nu har glitterburken fullkomligt exploderat i hela ansiktet, vilket vi såg hos bland andra Fendi, Giamba, Maison Margiela och DKNY under Fashion Week.

eleven.se

Hur gör jag?
Beroende på om du vill ge hela din look en extra push eller om du vill satsa på en snygg detalj, applicera bara din favoritglitterprodukt och låt kreativiteten flöda! Fäst strass ovanpå din ögonmakeup, applicera glittereyeliner i brynen, eller gör de supertrendiga glitterläpparna med hjälp av lösglitter och läppglans.

trendspaning makeup trend 2017 glitter detailsJag har använt

trendspaning makeup trend 2017 glitter detailsEn snygg detalj är att använda en glittereyeliner i brynen, eller hotta upp looken med strass – antingen ensamt eller över en snygg ögonmakeup. Ett tips är att fästa stenarna ett ögonfranslim, de sitter som berget och skadar inte huden.

trendspaning makeup trend 2017 glitter details

trendspaning makeup trend 2017 glitter detailsGlitterläppar är kanske fortfarande den största trenden. Applicera en läppenna eller ett flytande läppstift så att glittret fäster, alternativt använd en glitterögonskugga i krämformula, tryck sedan dit lösglittret och toppa eventuellt med ett transparent läppglans beroende på vilken finish du vill åt.

trendspaning makeup trend 2017 glitter detailsAlltså hur glamourös känner man sig inte med glitter? Jag älskar det!

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.