Glossybox Januari 2017 – The Marble Box

av Malin
132 visningar 4 Minuter läsning

Säg hej till den snyggaste Glossyboxen någonsin! Jag blev verkligen förälskad i den här boxen när jag såg den och själva boxen agerar faktiskt prydnad i vardagsrummet as we speak.

glossybox januari 2017 the marble box
glossybox januari 2017 the marble box

Det var länge sedan jag fick hem en box då jag slutade prenumerera för typ två år sedan när jag bara fick tandkräm och läppglans på burk. Men de har steppat upp sitt game och i den här boxen hittade jag flera användbara produkter!

glossybox januari 2017 the marble box
Spa to You Face Brush, 85 SEK

Ansiktsborste med silkesmjuka strån och silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen.

glossybox januari 2017 the marble box
Ti Rivoire Lady Evening Breeze Collagen Mask, 65 SEK

Sheet masken Lady Evening Breeze innehåller högkoncentrerade extrakt från collagen och aloe vera framtagen för det skandinaviska klimatet. Återfuktar, stärker hudens naturliga elasticitet samt minskar uppkomsten av torrynkor.

glossybox januari 2017 the marble box
GLISS Fiber Therapy Bonding Repair-in-Oil Spray, 80 SEK

Den nya generationen vårdande håroljor som erbjuder det bästa av två världar: Glansigt & smidigt hår tack vare oljan och djupgående återuppbyggnad med OMEGAPLEX® som reparerar skadade bindningar i hårfibrerna.

glossybox januari 2017 the marble box
Oolution Eye Love, 340 SEK

Glöm inte att skämma bort huden under ögonen med fukt! Eye Love är en ögonkräm med 100 % naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet.

glossybox januari 2017 the marble box
HotMakeup Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow, 49 SEK

Matcha månadens Marble-box med denna mjuka och marmorerade ögonskugga med ett härligt skimmer. Den unika silverfärgen passar alla ögonfärger. Bär den som den är eller blanda den med andra ögonskuggor.

glossybox januari 2017 the marble box

Arkmasken åkte på med en gång och den var så härlig! Huden kändes återfuktad och fyllig på något vis efteråt. Ögonkrämen är mer än välbehövlig då jag är så dålig på det, men får ställa den på nattduksbordet som en daglig påminnelse. Ögonskuggan är en fin vardagsfärg och oljesprayen till håret kommer definitivt att komma till användning nu när jag klippt mig. Ansiktsborsten kommer jag att ge bort till mamma då jag redan har en rengöringspryl som jag gillar alldeles för mycket för att släppa.

2 kommentarer

Maria - Vegansk skönhetsblogg 20 februari, 2017 - 16:23

Väldigt snyggt med box i marmor <3<3<3

Malin 20 februari, 2017 - 18:12

Eller hur 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer