I helgen var jag hemma på min bästa väns bröllop och hade både äran att få sminka henne och fotografera dagen. Det var så vackert… det var bra att jag hade vattenfast smink jag kan lova!

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Åhh, vad fina!

Svara

Otroligt fina bilder! Du är så duktig 🙂

Svara

Herregud vilket vackert par! 🙂 Så underbart fina <3

Svara

Du är verkligen en helt fantastisk fotograf! 😀

Och även fast jag tittar in titt som tätt (och är dålig på att lämna avtryck, I KNOW!!! 🙁 ) så såg jag ”bloggfamiljen” i din sidebar nyss och ba: Ja, vi är verkligen en liten bloggfamilj! Jag känner ju igen varenda länk och alla har vi ju varann på ett eller annat sätt på sociala medier och har haft väldigt länge nu! Jag tycker det är så jävla fint! Och kul, att vi är ”vårt lilla gäng” bloggare som bara finns där, ett hjärt-klick ifrån lixom 😉

Ville bara säga det. Blev bara så himla glad! 😉 <3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fem × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.