I helgen var jag hemma på min bästa väns bröllop och hade både äran att få sminka henne och fotografera dagen. Det var så vackert… det var bra att jag hade vattenfast smink jag kan lova!

4

Relaterade inlägg

Egengjorda smycken.

Två halsband i lite “himmel-och-helvete-tema”. Jag har alltså köpt smyckesdelar och satt ihop dem själv. © Bilderna är som vanligt tagna av mig och får EJ kopieras! Like Ångra…

Fota rymden.

Pyssel och sånt.

Göra rundade hörn i Photoshop CS2.

Cherry Blossoms.

4 Comments
Mammi 19 maj, 2015 at 07:46 Reply

Åhh, vad fina!

RMCK - en skönhetsblogg 19 maj, 2015 at 09:23 Reply

Otroligt fina bilder! Du är så duktig :)

BigMami 20 maj, 2015 at 21:42 Reply

Herregud vilket vackert par! :-) Så underbart fina <3

Zarah-Lou 21 maj, 2015 at 10:31 Reply

Du är verkligen en helt fantastisk fotograf! :D

Och även fast jag tittar in titt som tätt (och är dålig på att lämna avtryck, I KNOW!!! :( ) så såg jag “bloggfamiljen” i din sidebar nyss och ba: Ja, vi är verkligen en liten bloggfamilj! Jag känner ju igen varenda länk och alla har vi ju varann på ett eller annat sätt på sociala medier och har haft väldigt länge nu! Jag tycker det är så jävla fint! Och kul, att vi är “vårt lilla gäng” bloggare som bara finns där, ett hjärt-klick ifrån lixom ;)

Ville bara säga det. Blev bara så himla glad! ;) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + åtta =