L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Volume Million Lashes So Couture mascara ger spektakulär volym med sofistikerad precision. So Couture’s borste definierar och förstärker varje frans så att du kan skräddarsy din look. Ett svep för naturliga fransar eller lager på lager för intensiv look.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsbloggIngen mascara

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg Med L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture

Jag tycker: Ett ord; Amazeballs! Gummiapplikatorn är konformad, precis så jag vill ha den. Själva borststråna är alltså kortare längst ut och längre längst ut – för just mina fransar blir det då ett superfint resultat. Formulan är näst intill perfekt, tillräckligt blöt för att omfamna hela fransen, men inte så kletig att det fastnar massor av mascara runt om ögonen. Den är även lätt att måla med på underfransarna utan allt för mycket kladd. Jag gillar både svärtan, längden, volymen och den glansiga finishen. Finner också att mina fransar lyfts uppåt och ger en mer öppen blick. Här har jag 2 lager med mascara och inga klumpar i sikte. Den håller hela dagen utan att flaga eller kladda. Min nya favoritmascara!

L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns, och kostar 175 SEK.

5/5

.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Amazeballs…. Är det bara jag som inte hört det innan eller är det så att jag börjar bli gammal?

Svara

Oh, måste testas isf!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.