20140606-113830-41910780.jpg

Som flera av er redan vet har jag haft stora problem med mitt internet sen jag skaffade det och har ringt både tekniker och support minst en gång i veckan… De har kliat sina huvuden då de inte kunnat lösa problemet. Nu ska de äntligen byta ut alla uttag i huset. Hoppas verkligen att detta hjälper!

Detta betyder alltså att jag inte kommer att kunna uppdatera bloggen förrän på måndag (förhoppningsvis). Men nu vet nu hur det ligger till och ni vet att jag lever.

Kram

2 kommentarer

Little Miss Consumer 6 juni, 2014 - 18:35

Jag HATAR sådant!!! Lider med dig och hoppas att det hjälper med uttagsutbytningen.

Nina 6 juni, 2014 - 19:05

Åh så trist 🙁 Hoppas de hittar problemet så du slipper att det strular hela tiden.

Kommentarer är avstängda.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer