onskemal

I morgon är jag ledig och tänkte göra en ny sminkning men har lite dåligt med fantasi. Har ni några önskemål på färgkombinationer, produkter, tema eller annat så säg bara till. Så kanske jag sminkar mig enligt din önskan 🙂

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Lady Gaga inspirerat! 🙂

Svara

Jag har lite hjärnsläpp vad gäller hur jag ska sminka mig när jag ska fira min 24 årsdag med släkten i helgen. Du kan kanske hjälpa mig med tips? 🙂 Gärna lite färg. Gillar grönt och blått, men vill inte att det ska bli för mycket 🙂

Svara

Lana del rey! Hon har sådana fantastiska sminkningar med
snyggt markerad globlinje 🙂

Svara

Skulle vart superkul om du kunde göra en dita von teese inspirerad sminkning 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

8 + fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.