Ni som känner mig vet att jag typ är besatt av rymden. Kollar på minst ett avsnitt av The Universe om dagen och älskar att titta på bilder på galaxer, nebulosor, stjärnkluster osv. Har rymdtema på datorn och telefonen. Jag älskar allt som har med rymden att göra och en av mina största drömmar är att få åka ut dit någon gång.

Först tänkte jag göra något helt urflippat, men eftersom jag vaknade sent och skulle iväg och äta lunch på stan så fick det bli en nödlösning i form av någon marsian… eller något. Och detta var veckans sista #makeupthemeweek. Jag hoppas att det blir fler i framtiden. Mycket jobb, men riktigt roligt!

P.S! Detta är mitt absoluta första försök till en riktig cut crease.

malhar_130419_0093

malhar_130419_0127

malhar_130419_0143

malhar_100503_00832

Bas
IsaDora BB Cream All-in-One Make Up – 01 Fair
Max Factor Face Finity 3-in-1 Foundation – 45 Warm Almond
Too Faced The Secret To No Makeup Makeup – Bronzing veil, powder blush
IsaDora Mineral Compact Powder – 20 Translucent Sand
e.l.f Eyebrow Kit – Medium
Prickar: IsaDora Inliner Kajal – 50 Satin White

Ögon
Too Faced Shadow Insurance
Eyeko Skinny Eyeliner – Emerald Green
88 palett – se bild
IsaDora Perfect Kajal – Black
IsaDora Inliner Kajal – 50 Satin White
IsaDora Precision Mascara – 10 Deep Black

Läppar
NYX Loose Pearl – Jade
IsaDora Express Star Gloss – 50 Reflecting White

Like

Relaterade inlägg

Make Up Theme Week V. 20

Imorgon kör vi igång en ny #makeupthemeweek :) Det ska bli riktigt kul och jag har sett fram emot dessa teman. Var med du också! Varje tema är en så…

1 Comment
Julia 19 april, 2013 at 21:38 Reply

Wow! Jättesnyggt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − fem =