Det var riktigt svårt att fånga den här färgen bra på bild och den är så mycket finare i verkligheten. Jag älskar den eftersom den är så pass ljus att jag inte ser kritvit ut. Den ändrade också lite nyans när jag la på ett överlack då jag tyckte att det blev mer korallfärgat än rosa. Ett perfekt vårlack 

Leighton Denny – Mine’s a Rosé

malhar_130417_0064

malhar_130417_0033

malhar_130417_0062

malhar_130417_0036

Ignorera mina torra nagelband :S

Skriv en kommentar

tolv − 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy