molkanse5ar

Idag är det 5 år sedan jag skaffade mig en egen domän och hela faderullan. Bloggade på blogg.se i 3 år innan det. Helt sjukt vad fort 8 år har gått! Och tänk… vad många vänner jag skaffat över hela landet (och några utanför Sverige), fina människor jag träffat och vad roligt jag haft på vägen 🙂

Jag vet nog inte riktigt vem jag skulle vara utan bloggen och i dagens läge kan jag inte se mig själv utan den. Tycker fortfarande att det är jätteroligt att dela med mig av både mina bilder, min vardag och självklart alla skönhetsprylar! Jag hoppas att det ska bli ett par år till.

Tack till alla er som läser och kommenterar, det gör det ännu roligare

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Grattis Molkan.se 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.