malhar_130405_0047

malhar_130416_0235

malhar_130322_0063-as-Smart-Object-1

malhar_130417_0004

Information: ”En vattenresistent varje-dags-mascara! Få volym, längd och separation på dina fransar med den smala precisionsborsten, med den rikligt pigmenterade formulan får dina fransar även en underbar färg och glans. Den är byggbar och lätt att applicera i flera lager, och den smala specialborsten i elastomer är designad för att med precision lätt komma åt varje enskild frans så dina fransar får volym och längd och ser helt fantastiska ut! ”

Jag tycker: Jag är riktigt imponerad av den här mascaran! När jag först såg borsten så tänkte jag ”det är kommer ju aldrig att gå!”, men den lilla borsten med korta strån kommer åt överallt och separerar fansarna så fint samtidigt som att jag får den volym jag vill ha. Jag kommer åt de där allra minsta fransarna som aldrig annars vill vara med och leka. Den går att bygga på och är vattenresistent precis som IsaDora påstår. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga, mer än att jag älskar den!

IsaDora Precision Mascara kan köpas på t ex. eleven.se för 139 kr.

.

5/5


.

Skriv en kommentar

fem × två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy