Härom dagen såg jag filmen The Moth Diaries och i slutet spelade de Numb med Marina and The Diamonds och jag var tvungen att kolla upp den med en gång. Jag har gillat ett par låtar av henne förut och förra året tror jag att jag spelade låten Primadonna hundratusen gånger. Nu är jag som besatt. Det är så där lagom glatt/melankoliskt på samma gång. Fler favoritlåtar är How To Be a Heartbreaker, Radioactive och Power & Control.

Gillar också looken på omslaget till How To Be a Heartbreaker. Kanske något jag ska försöka mig på någon dag? :)
Marina-and-the-Diamonds-How-to-Be-a-Heartbreaker-2012-1200x1200

Like

Relaterade inlägg

Sommar + Skräckfilm = Sant!

Även att jag älskar skräckfilm året runt är det något speciellt att se en skräckis under sena sommarnätter med svalkande iste (smoothie för er hälsofreaks) i hand och en skön…

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Music addiction.

Dupstep Guitar.

Filmberoende igen.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =