Härom dagen såg jag filmen The Moth Diaries och i slutet spelade de Numb med Marina and The Diamonds och jag var tvungen att kolla upp den med en gång. Jag har gillat ett par låtar av henne förut och förra året tror jag att jag spelade låten Primadonna hundratusen gånger. Nu är jag som besatt. Det är så där lagom glatt/melankoliskt på samma gång. Fler favoritlåtar är How To Be a Heartbreaker, Radioactive och Power & Control.

Gillar också looken på omslaget till How To Be a Heartbreaker. Kanske något jag ska försöka mig på någon dag? 🙂
Marina-and-the-Diamonds-How-to-Be-a-Heartbreaker-2012-1200x1200

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fem × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.