malhar_130327_0084-as-Smart-Object-1

malhar_130327_0156-as-Smart-Object-1

Information: “Glittrande metallisk ögonpenna med en krämig och mjuk textur som är lätt att applicera och tona! Skruvpenna – kan skruvas både upp & ner. Vattenresistent. Inbyggd penvässare i pennans nedre del.”

Jag tycker: Jag vet inte riktigt hur jag ska recensera dessa pennor eftersom jag inte testat något liknande tidigare, men det ska väl vara en första gång för allting.. Jag tycker att de håller hög kvalitet, de glittrar och ger bra med färg. Konsistensen är krämig, lite oljig och lätt att tona ut. Man kan definitivt använda dessa ensamma på ögonen, eller typ som en glittrig ögonskuggebas (och jag tror även att de skulle vara riktigt coola som maskeradpennor för ögonbrynen om man nu vill vara lite flashig). Älskar alla tre färger, men mitt hjärta klappar förstås lite extra för Icy Lilacs. Eftersom de ska vara vattenresistenta var jag tvungen att göra ett vattentest vilket de klarade så länge man inte gnuggar på färgen. De är lätta att få bort med tvål och vatten, upplevde dock att den grå och svarta får man gnugga lite extra för att få bort dem helt, men det gör inte mig någon större skillnad.

Jag är väldigt sugen på 50 Paradise Green som kom ut förra sommaren, men den finns tydligen inte att köpa någonstans 🙁 Hoppas även att de kommer ut med nya färger som en knallrosa och orange. En rolig och enkel produkt att applicera med fint resultat. Och jag gillar verkligen att det finns en liten lös vässare i botten med så man kan fixa till spetsen på pennan.

IsaDora Twist-up Metallic Eye Pen finns i olika färger och kan köpas på t ex. eleven.se för 99 kr /st.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer