How to: Student

av Malin
160 visningar 4 Minuter läsning

Här kommer en liten steg-för-steg guide för dig som enkelt vill skapa din egen studentlook.

ÖGON

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkelHär har jag använt de två översta skuggorna i IsaDora Eyeshadow Quartet 61 Golden Sunset och de två översta skuggorna i IsaDora Eyeshadow Quartet Smokey Eyes 94 Gold & Silver, men det fungerar egentligen med vilka ögonskuggor som helst.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel1. Efter att ha applicerat en ögonskuggsprimer på hela ögonlocket upp till brynen lägger jag den ljusa skuggan i Gold & Silver-paletten över hela ögonlocket och lite upp över globlinjen.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel2. Sedan lägger jag den matta mörkbruna skuggan från Gold & Silver-paletten med en helt rund liten borste i globlinjen och som ni ser kommer den matta skuggan att ta upp det skimriga från den ljusare skuggan jag lade innan.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel3. För att värma upp färgen lite plockar jag upp lite av den varma bruna ögonskuggan i Golden Sunset-paletten på en fluffigare borste och blandar ut alla kanter. Och under brynbenet placerar jag lite av den ljusare skuggan i samma palett för att få en fin highlight.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel4. Sedan applicerar jag samma matta mörkbruna skugga från Gold & Silver-paletten på yttre delen under ögat och den ljusa skuggan från mitten och inåt.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel5. För att detta ska bli en lite snällare och naturligare sminkning väljer jag att applicera bareMinerals Lasting Line Long-Wearing Eyeliner i färgen Lasting Brown och sedan fixa till det sista med en vinklad pensel.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel

6. Appliceria din favoritmascara! Förslagsvis en vattenfast eller med tubteknologi om du känner att det kan bli känsligt när du säger hej då till alla klasskompisar. Här har jag använt Blinc Mascara Amplified i Svart.

LÄPPAR

Eftersom studenten är en glädjefylld dag som ska bestå av mycket prat, sång, mat och dryck så är mitt tips att använda sig av något enkelt att återapplicera på läpparna under dagen. Det kanske bara är ett läppglans eller ett nuderosa läppstift.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel1. För mig är IsaDora Perfect Moisture Lipstick i 152 Marvelous Mauve en perfekt färg just för såna här tillfällen.

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel2. Och känner man att man vill piffa till det ytterligare kan man över läppstiftet applicera ett nuderosa läppglans, till detta har jag använt IsaDora Multi Vitamin Gloss i färgen 03 Lychee.

RESULTAT

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel

molkan skönhetsblogg student guide steg-för-steg tutorial enkel

3 kommentarer

Sandra 31 maj, 2014 - 17:10

Finfint! 🙂

Julias skönhetsblogg 31 maj, 2014 - 19:30

Jättefin sminkning! Bra och enkel guide 🙂

Little Miss Consumer 1 juni, 2014 - 22:36

Superfin guide, du får det att se busenkelt ut!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer