20130326-185946.jpgSorry för kass bild…

Har länge kollat in dessa Beauty Sponges och har varit lite så där halvsugen på att testa. Jag vet ju att föregående generationens svampar i allmänhet inte varit bra eftersom det samlas mycket bakterier och smuts där. Dock tror jag att A och O gällande alla verktyg är regelbunden rengöring – och detta är ett verktyg som man bör tvätta efter varje användning.

Denna lilla svamp är ett verktyg för att applicera foundation (och concealer) och ska ge ett “bättre” resultat än penslar och fingrar osv. Som sagt, jag har länge velat prova konceptet, så det ska bli spännande. Det skulle ju vara roligt att få testa originalet Beauty Blender också, men 290 kr för en svamp är lite för mycket för en snål smålänning som mig.

Har ni testat detta? Vad tycker ni i så fall?

Like

Relaterade inlägg

Hårtrend: Dip dye.

Jag har varit så sjukt sugen på att göra någonting med mitt hår de senaste åren. Har funderat på sidecut, hårförlängning, kort hår, färga rött, inte färga alls osv osv.…

2 Comments
Wysteriia 26 mars, 2013 at 23:30 Reply

JAg har köpt en kopia på gina tricot…dock inte hunnit testa den ännu! :P

Malin 26 mars, 2013 at 23:31 Reply

Wysteriia: Jag köpte min på H&M, då det är också en “fejk” :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =