malhar_130214_0022-as-Smart-Object-1

Idag har jag även testat det fina nagellacket jag vann från allice.se 🙂 Tyckte att det passade alldeles ypperligt till dagens sminkning! Har endast målat två lager och det är helt täckande. Synd att alla mina naglar gått av dock, tror det hade varit ännu finare på längre naglar. Det är svårt att fånga glittret på bild, för det glittrar jättefint i verkligheten, jag lovar!

Direkt solljus
malhr_130221_0047-as-Smart-Object-1

Skugga
malhr_130221_0053-as-Smart-Object-1

malhr_130221_0058-as-Smart-Object-1

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Supersnyggt och skönt att det täcker med bara två lager,
alla glitterlack jag har behöver åtminstone tre lager för att se
riktigt bra ut!

Svara

Åh vad fint!

Svara

SÅ snyggt!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

1 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.