Igår besökte jag e.l.f Sverige’s blogg och såg att de bloggade om Silver Smokey Eyes och jag blev givetvis sugen på att testa det. Jag fick ju en krämögonskugga från IsaDora som jag inte riktigt haft tillfälle för att använda, men idag ska den testas! Och jag vet att man inte “ska” använda mycket färg på läpparna när man har så dramatiska ögon, men jag kunde bara inte låta bli. Breaking the law, breaking the law!

malhr_130221_0089-as-Smart-Object-1Här ser ni även mina ögonbryn utan att jag fyllt i dem då jag gjorde ögonen innan jag la min bas. När man gör mörka sminkningar är det att rekommendera så man inte får ögonskugga som ramlar ner på kinden. Inte snyggt! Ska säga att jag efteråt la till lite holografiskt silverglitter också.

malhr_130221_0109Gillar du denna look får du gärna rösta på mig i IsaDoras tävling där man man vinna biljetter till ESC 2013 🙂

malhr_130221_0120-as-Smart-Object-1-Recovered

malhr_130221_0171-as-Smart-Object-1-Recovered

Bas
Garnier BB Cream – Light
e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter – Light/Glow
e.l.f Pressed Powder – Porcelain
e.l.f Glow – Bronzed
Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush
e.l.f Mineral Eyeshadow – Elegant (som highlighter)

Ögon
e.l.f Mineral Eyeprimer
e.l.f Mineral Eyeshadow – Angelic
IsaDora Cream Mousse Eyeshadow – 32 Stardust
H&M Shimmer Eyeshadow – Silver
e.l.f Brightening Eye Pot – Shimmer/Gray
88 palett – Black
e.l.f Cream Eyeliner – Black
e.l.f Mineral Eyeliner – Black
Maybelline The Colossal Volum’ express mascara Waterproof
TGR Eyeshadow Glitter – Silver/Holographic

Läppar
e.l.f Essentials Lipstick – Posh

2 kommentarer

Johanna 21 februari, 2013 - 19:35

Skitsnyggt! 😀 Ska gå in och rösta 🙂 Har aldrig förstått
den där “regeln”, så snyggt med både och till fest!

Nela 21 februari, 2013 - 22:40

så fina ögon du har! Love it, tutorial pliiiz 😀

e.l.f. Cosmetics Sverige – e.l.f. Featuring: Molkan 22 februari, 2013 - 11:30

[…] ovan kommer från ett av Molkans senaste inlägg Hit and Run där hon inspirerats av vårt blogginlägg Get the look: Silver Smokey Eyes och gjort sin egen […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer