#Söndagsmasken: Lumene Lähde Hydration Recovery Gel Mask

av Malin
583 visningar 3 Minuter läsning

Hej söndagsmaskare! Vad passar en varm sommardag som denna? Jo, Lumene Lähde Hydration Recovery Gel Mask som är en sval gelmask som både återfuktar och revitaliserar. Precis vad jag behöver efter en vecka av en jobbig sommarförkylning.

lumene lähde hydration recovery

Lumene Lähde Hydration Recovery Gel Mask, 199 SEK

Jag tycker

Lumene Lähde Hydration Recovery Gel Mask är en helt okej vardagsmask. Varken mer eller mindre egentligen. Den innehåller en del parfym som gör att jag reagerar lite precis när jag applicerat masken, men det lägger sig ändå ganska snart och jag blir inte röd i huden. I övrigt innehåller masken Propylenglykol som både är fuktbindande och fuktbevarande, glycerin som också återfuktar, björksavsextrakt bromsar upp hudcellernas åldrande och aktiverar bildandet av fibroblaster, hjortronfröextrakt, allatoin och är andra återfuktande och göttiga ingredienser.

Rent effektmässigt tycker jag inte att den känns supermycket, den smälter in i huden och lämnar en lite kladdig hinna innan min hud nästan sörplat i sig det mesta. Efteråt ger den en helt okej känsla. Jag känner mig inte superåterfuktad, men absolut inte stram eller torr. Sen är det det här med doften.. den är lite för stark för min smak. Jag gillar att den doftar lite fräscht, men det blir tyvärr lite för mycket parfym för mig. Jag hade också velat ha en medföljande spatel eller applikator. Och om jag får vara lite extra gnällig här, så varför envisas företag med att ha så fruktansvärt långa namn på produkter? Det är både jobbigt att komma ihåg och att skriva. Det hade räckt med 3 ord!

Jag gillar att burken är hela 150 ml i jämförelse med andra masker på burk som brukar vara 50 eller 75 ml. Man får ju väldigt mycket för pengarna. Jag tycker att Lumene Lähde Hydration Recovery Gel Mask är att jämföra med KICKS Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment, dock är ju Lumenes snyggare att titta på.

lumene lähde hydration recovery

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer