#Söndagsmasken: Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask

av Malin
376 visningar 3 Minuter läsning

Idag bjuder jag på en riktig mysig söndagsmask! Dermalogicas Multivitamin-mask kan jämföras med en mjuk klapp på kinden när man som bäst behöver det.

dermalogica multivitamin power recovery mask

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask, 499 SEK

Dermalogicas MultiVitamin Power Recovery Masque är en härlig ansiktsmask med vitaminerna A, C, E och pro-vitamin B5 tillsammans med bland annat lugnande lakritsrot, betaglukan och havreextrakt. INCI.

Masken har alltså både antioxidativa, återfuktande och lugnande egenskaper. Den reparerar skador orsakade av fria radikaler och förstärker hudens barriärfunktion. Konsistensen är krämig och man kan använda den både som en 10-minutersmask eller nattmask en gång i veckan.

dermalogica multivitamin power recovery mask

Jag har verkligen blivit så förälskad i den här masken! Dermalogica har så bra produkter för alla. Den här masken är perfekt för mig som både vill ha fukt och en närande mask just nu. Kan erkänna att jag inte varit supernoga med hudvården den senaste tiden – men det här har blivit lite som en räddare i nöden när jag nu varit lite slarvig.

Konsistensen är krämig och lätt att applicera med en maskborste (ej silikon) eller händerna och luktar lite speciellt, men det brukar produkter med C-vitamin göra. Det är dock inget som stör mig jättemycket, men jag hade föredragit en fräschare- eller ingen doft alls. Första gången jag använde Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask tyckte jag att den pirrade lite, men inte de andra gångerna efter det. Masken lämnar huden mjuk och len och gillar hur huden känns både en och två dagar efteråt.

Jag är verkligen beredd att betala några extra kronor för en riktigt bra ansiktsmask och jag gillar ju prisvärda produkter – men jag hade velat få ner priset i alla fall 50 kr, då hade den fått 9.9/10! 6 kr /ml är inte en jättedyr prislapp om man ser till pris delat på mängd.

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask
 • 9.2/10
  Effekt - 9.2/10
 • 6.3/10
  Doft - 6.3/10
 • 8.6/10
  Innehåll - 8.6/10
 • 8.8/10
  Mängd - 8.8/10
 • 7/10
  Pris - 7/10
8/10

Har du testat Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask?

1 kommentar

Wysteriia 25 november, 2018 - 18:46

Tack för påminnelsen. Behöver också ta hand om min hy!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer