Indy Beauty Antioxidant Hydrating Facial Mist

av Malin
482 visningar 3 Minuter läsning

Förutom ansiktsmasker är ansiktsmist nog en av mina favoritprodukter när det kommer till hudvård. Antioxidant Hydrating Facial Mist är den senaste produkten från Therese Lindgrens egna skönhetsmärke Indy Beauty.

Har haft ett par riktigt dåliga dagar. Det har känts som jag haft en slöja av sorg med en otrolig tyngd över mig och till slut gick det inte längre, jag bröt ihop till den punkt att jag inte kunde sluta gråta. Jag har fortfarande ont i ögonen.. Så att få hem lite produktnyheter och få tänka på lite annat kändes skönt, hur banalt det än verkar.

Indy Beauty Antioxidant Hydrating Facial Mist, 149 SEK

En mist som verkar både återfuktande, svalkande och för att fixera makeupen. Misten skyddar också mot oxidativ stress och fria radikaler som finns i blått ljus från t ex. din dator eller smartphone. Ingredienserna går i samma anda som de andra produkterna i serien. Antioxidant Hydrating Facial Mist innehåller bland annat fuktbevarande glycerin, extrakt från doftviska, pion och vit näckros, hydrolyserade jojobaestrar, c-vitaminderivat som verkar antioxidativt, återfuktande hyaluronsyra och milt exfolierande citronsyra. Indy Beauty är våde veganskt och cruelty free.

Jag har tidigare testat produkter från Indy Beauty och blev sisådär imponerad. Den produkt jag kan använda i ansiktet är Moisturising Facial Oil eftersom den är oparfymerad. Just nu använder jag även Caring and Cleaning Shower Gel som jag gillar.

indy beauty antioxidant hydrating facial mist

Den här misten är definitivt kollektionens bästa produkt! Therese berättade själv på sin youtubekanal att hon inte visste vilken process det var att ta fram ett bra spraymunstycke och det märks verkligen att det ligger mycket tanke bakom. Misten är alldeles perfekt “mistig”, alltså ingen hård stråle som man får i ögat, men heller inte för finfördelad så att produkten inte hinner komma fram till ansiktet innan produkten slukas upp av gravitationen. Doften är lagom och själva formulan känns verkligen svalkande och återfuktande.

Det är inte en dans på rosor att ta fram bra skönhetsprodukter som ska passa alla, men det känns som med det här produktsläppet har Indy Beauty växt i mina ögon. Antioxidant Hydrating Facial Mist känns genomtänkt och som ett bra komplement till resten av produkterna.

Har du testat Indy Beauty Antioxidant Hydrating Facial Mist?

1 kommentar

Louise 22 november, 2018 - 20:28

Inte testat men vill älskar ansiktsmists & den här låter ju grym

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer