#Söndagsmasken: Garnier SkinActive Replumping Shot

av Malin
195 visningar 3 Minuter läsning

Den här söndagen testar jag en av Garniers hudvårdsnyheter som jag skrev om tidigare i veckan. Kallare väder nalkas och min hud känner av det direkt. Fukt både inifrån och ut är precis vad jag behöver!

garnier skinactive repluming shot molkan
garnier skinactive repluming shot molkan

Garnier SkinActive Fresh-Mix Tissue Mask – Replumping Shot, 49 SEK

En arkmask som blandas med serumet som ska återfukta och plumpa huden med hyaluronsyra. Garnier SkinActive Replumping Shot innehåller mest vatten och återfuktande glycerin, men också propanediol som verkar återfuktande, fuktbevarande betaine, ingredienser som pH-stabiliserar och håller produkten fräsch, återfuktande hyaluronsyra, brunalg med antioxidativa egenskaper, citronsyra, pigment (CI 42090) och till sist lite tillsatt parfym. INCI.

För att blanda masken med serumet viker man masken i sin förpackning 2 gånger och trycker tills det “poppar”, trycker runt produkten så den sprider sig till hela arket och låta det sjunka in i 1 minut. Låt masken ligga på runt 15-20 minuter utan att låta masken torka.

Vissa säger att om du låter arkmasken torka på ditt ansikte finns risken att effekten kan bli motsatt. Att masken faktiskt drar ut fukten och de göttiga ingredienserna ur huden istället för att låta dem vara kvar. Så att låta arkmasken ligga längre än verkningstiden är inte alltid optimalt. Om detta stämmer eller inte vet jag inte.

garnier skinactive repluming shot molkan

Jag måste säga att jag är imponerad! Själva arket sitter bra på ansiktet, även runt munnen där arkmasker inte brukar sitta bra alls. Samma runt näsroten och under ögonen där det brukar vara spänt, men sitter bra även där. Innehållet känns bra och känns bra på huden, det är ingenting som irriterar. Huden känns återfuktad och mjukt efteråt och det håller i.

Priset på Garnier SkinActive Replumping Shot ligger i klass med andra arkmasker från t ex. koreanska märken vilket känns lite over the top – man hade kanske kunnat göra någonting för att få ner priset 5-7 kronor för att få den att kännas mer budgetvänlig.

Garnier SkinActive Fresh-Mix Tissue Mask Replumping Shot
 • 7.7/10
  Effekt - 7.7/10
 • 7.8/10
  Innehåll - 7.8/10
 • 7.9/10
  Mängd - 7.9/10
 • 8.7/10
  Passform - 8.7/10
 • 6.4/10
  Pris - 6.4/10
7.7/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer