Skin Treat – Ny kroppsserie från KICKS

av Malin
675 visningar 7 Minuter läsning

För två veckor sedan var jag på lanseringsevent för SKIN TREAT. Ett budgetvänligt, veganskt och ekologiskt kroppsvårdsmärke som ligger under KICKS paraply.

SKIN TREAT presenterar två produktserier; Weightless Care (ljusa förpackningar) och Intense Moisture (mörka förpackningar) som kombinerar vårdande ekologiska oljor från avokado, jojoba, och kokosnöt med ljuvliga naturliga safter och växtextrakt till exempel från rosa pomelo, fransk ros, svart quinoa och havtorn. Produktserien innehåller 18 stycken produkter, 9 stycken i Intense Moisture och 9 stycken i Weightless Care. Jag tänkte berätta om de produkter jag blev nyfiken på. Produkterna ligger mellan 49-129 SEK.

SKIN TREAT Skin Perfection Body Elixir, 119 SEK

Skin Perfection Body Elixir är en lätt och snabbabsorande kroppsgel som kan jämföras med ett serum, fast för kroppen med Citronvatten, grapefruktkärnsextrakt, Allatoin och Vitamin E. SKIN TREAT rekommenderar den här produkten extra mycket för för hals, dekolletage och handrygg.

Jag gillar den här då den har en tunn och lätt formula och återfuktar och sjunker in snabbt utan att kännas kladdig på huden.

SKIN TREAT Melting Sugar Body Scrub, 129 SEK

Melting Sugar Body Scrub är en solid sockerskrubb för kropp, händer och fötter med ekologiskt socker, avokadoolja, granatäppleenzym, matcha och Vitamin E. Skrubben hjälper till att öka blodcirkulationen samt att få bort gamla hudceller. Hur kan man inte bli glad av en knallgrön skrubb?

SKIN TREAT Enzyme & AHA Peeling, 119 SEK

En rosatonad kemisk och mekanisk peeling som djuprengör, hjälper till att avlägsna gamla hudceller och stimulerar cellbildningen för en klarare hy. Den här peelingen kan användas både på kroppen och i ansiktet och innehåller bland annat ekologisk rosa palermo, gurkvatten, glykolsyra, granatäppleenzym, allatoin och mjölksyra.

En perfekt produkt att använda i duschen! Jag gillar inte att duscha, fråga mig inte varför – men jag älskar att peela mig. Så den här produkten får mig att vilja springa in i duschen direkt!

SKIN TREAT Radiance Reveal Hand Soap Scrub, 89 SEK

En handtvål kombinerad med en snäll mekanisk peeling som hjälper till att avlägsna gamla hudceller och ger lena och fina händer. Innehåller bland annat svart quinoa, druvkärnor, ginseng, condurango-extrakt och allatoin.

Den här produkten är spännande då det både är en tvål och peeling. Jag är superdålig på att peela händerna, samt att min sambo har väldigt grov hud och är torr på sina händer – så det skulle vara roligt att låta honom testa denna för att slippa fler steg med vatten än vad som behövs.

SKIN TREAT 24 H Antipersperant, 59 SEK

Antiperspiranter lanseras i vardera serie. Båda är fria från alkohol, är milt parfymerade och lovar att vara svettresistenta. Det som skiljer dem lite åt är bl a. ingredienserna; Weightless Care ska inte lämna några vita fläckar på varken hud eller kläder och innehåller citronvatten, kamomillextrakt, acai och vitamin E medan Intense Moisture också hjälper till med lukten och återfuktar med bomullsfröextrakt, fransk ros, condurango-extrakt, allatoin och laktater (mjölksyrans salt).

Alltså jag har haft sååå svårt att hitta bra antipersperanter. Inte för att jag svettas jättemycket, men jag avskyr svett och vill bara känna mig fräsch under armarna. Just nu har jag hela tre stycken här hemma och alla är SKIT! Ge mig något som funkar bara…

Du hittar de produkter som finns på KICKS.se eller i butik.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer