#Söndagsmasken: By Wishtrend Hours-long Sheet Mask

av Malin
288 visningar 3 Minuter läsning

Dagens #Söndagsmask är faktiskt en ny favorit! By Wishtrend Hours-long är inte som någon annan arkmask jag testat förut. Varför? Jo, häng med så ska du få veta det!

by wishtrend hours-long moisturizing gauze sheet mask
by wishtrend hours-long moisturizing gauze sheet mask

By Wishtrend Hours-long Moisturizing Gauze Sheet Mask, 69 SEK

En arkmask i Lanseal, ett högfunktionellt material som kan absorbera en stor mängd essens i en över- och en underdel för bästa tänkbara passform. Maskens serum innehåller bl a. Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Glutation, Hyaluronsyra, Rosvatten, Betaglukan m.m. En långvarit återfuktande mask med massor av andra godsaker. INCI.

by wishtrend hours-long moisturizing gauze sheet mask

Jag gillar verkligen materialet som nästan känns lite slemmigt – men inte som en vanlig indränkt tencel eller andra tygliknande material arkmasker kan vara gjorda av. Essensen känns ett med materialet. Svårt att förklara om man inte använt en mask som denna. Ni som vet, ni vet!

Den här masken är verkligen allt jag önskar mig i en arkmask! Den har mycket produkt, men det droppar inte och kladdar överallt. CosDNA reagerar inte på något speciellt trots sin ganska långa INCI-lista. Gillar också att masken är tvådelad, vilket gör att den sitter även bra och ligger helt slätt på mitt ansikte.

Den torkar heller inte så där som andra arkmasker gör trots att jag här hade på mig masken i närmare en timme. Efteråt känns huden väldigt återfuktad och plumpad. En perfekt mask att använda innan en tung sminkning för att få en helt flawless bas då huden är så mättad med fukt och mys att den inte kan annat än bete sig.

Jag rekommenderar verkligen den här masken till alla, vare sig du har torr eller fet hy. Jag tror att du som har torr hy verkligen kommer att gilla den här! Eller om du är som mig, som bara gillar en gosig mask.

By Wishtrend Hours Long Moisturizing Gauze Sheet Mask
 • 9.5/10
  Effekt - 9.5/10
 • 9.5/10
  Innehåll - 9.5/10
 • 9.5/10
  Mängd - 9.5/10
 • 9.5/10
  Passform - 9.5/10
 • 8/10
  Pris - 8/10
9.2/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer