#Söndagsmasken: Multimasking med Leegeehaam & Rodial

av Malin
104 visningar 4 Minuter läsning

Idag har jag varit såå trött! Igår var vi på födelsedagsfest på Café Opera och jag kände mig så fin, men hela dagen idag har jag varit ett vrak trots att jag inte drack speciellt mycket. Så idag blev det en rejäl fuktboost samt en uppstramande halsmask.

Leegeehaam Vita Propolis Nutri Mask

Leegeehaam (fd. LeejiHam) Vita Propolis Nutri Mask, 49/459 SEK

Leegeehaam har blivit något av ett nytt favoritmärke för mig och den här ansiktsmasken är så härlig! Den ger så mycket fukt och glow, lugnar irritation och skyddar mot fria radikaler. Propolis är en ingrediens som är lysterskapande och ger antioxidativa effekter. Man kan välja att köpa ett ark som kostar 49 kr eller 10 stycken som kostar 459 kr. Mycket bra pris måste jag säga!

Propolis, som är den andra ingrediensen i maskens serum, är en biprodukt från honungsbins saliv tillsammans med harts från träd och växter och verkar antiinflammatoriskt och kan lindra infektioner. Dessutom innehåller Propolis vitaminerna A, B och E samt flera mineraler och aminosyror. I masken hittar vi också glycerin som är återfuktande samt extrakt från Pione, Sallatspikblad, Kamomill och Havtorn. En härlig kompott av botatiska göttigheter!

Jag gillar också att det är så mycket serum kvar i förpackningen att man kan använda det för att klappa in efter man tagit bort bomullsmasken, både 2 och 3 gånger. Masken ger lyster och min hud känns väldigt mysig och återfuktad efteråt.

rodial snake neck mask
rodial snake neck mask

Rodial Snake Neck Mask, 839 SEK /8 st

Okej, här kommer en lyxmask för halsen… men jag kunde inte låta bli att köpa dessa när jag såg dem. En grej som kanske inte många vet är att jag har oerhörda komplex för min hals. I don’t like it! Men då kan man ju shoppa roliga och uppstramande masker för att göra det hela lite roligare…

Den här arkmasken för halsen innehåller ‘Syn®-Ake peptid’ som är en syntetisk form av giftet från Temple Viper-ormen. Ämnet ska ha botoxliknande effekt då aminosyror i giftet blockerar nervsignaler från att skapa muskelkontraktioner, alltså upplevs huden slätare och färre rynkor bildas. Trollhasselextrakt, Hyaluronsyra, Praktfrossört, aminosyran Arginine och Allantoin är flera goda ingredienser för huden.

Jag hade önskat att masken var lite längre så att den täcker mer av halsen. Annars har jag inte så mycket att anmärka på. Om jag har sett något resultat? Nae, inte än.. men halsen känns mjukare och fastare. För i ärlighetens namn är jag såå dålig på att smörja mig ner på halsen annars.

Två perfekta masker för en trött söndag som denna!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer