FOREO LUNA Play Plus & ISSA Play

av Malin
230 visningar 3 Minuter läsning

Jag har tidigare skrivit om FOREO, som gör produkter hygieniskt silikon. Förra sommaren lanserade de en “prova-på” minivariant av sina pulserande ansiktsborstar. Nu lanseras även en större variant av LUNA Play samt ISSA Play, en tandborste i likadant material som ansiktsborstarna.

Båda produkterna går på batterier som är utbytbara – till skillnad från LUNA Play som endast har upp till 100 användningar och kastas därefter.

foreo luna play plus issa play
foreo luna play plus issa play
foreo luna play plus issa play

FOREO LUNA Play Plus, 499 SEK

En storasyster till LUNA Play med en minde uppgradering. Funktionen är densamma, men skillnaden är givetvis storleken, men också att den drivs av ett utbytbart AAA-batteri. Borsten är fortfarande helt vattentät och kan därför också användas i duschen. Borsten ska ha upp till 400 användningar per batteribyte och 180 dagars standby om den inte används.

Silikon är väldigt hygiensikt eftersom det är icke-poröst och samlar därför inte på sig bakterier. Och jag tycker att den större storleken är 👌🏻 Plus att det där med utbytbara batterier är ju bättre för miljön än engångsgrejer.

foreo luna play plus issa play

FOREO ISSA Play, 499 SEK

.FOREO har nu lanserat ISSA Play, en eltandborste med samma pulskoncept som ansiktsborstarna och till 1/3 av priset. Den drivs av 2 st AAA-batterier istället för att man laddar upp via USB. Tandborsten är gjord av PBT-polymer & silikon som är mer hygieniskt en en vanlig tandborste och ska klara upp till 800 användningar innan du behöver byta batteri.

Jag har länge pratat om att köpa FOREOs tandborste ISSA, men de är så hiskeligt dyra! Dock en investering. Dessvärre kan man inte byta borsthuvud på ISSA Play – men det är en bra ingångsprodukt för att se om man vill ta steget att testa innan man köper the real deal. Men jag vet inte riktigt det där med 800 användningar innan batteribyte, kan man behålla den i 3 månader det betyder att man ska borsta mer än 8 gånger om dagen? Men en superbra resetandborste. För jag hatar sladdar och laddare.

Har du testat något från FOREO? Eller är du sugen på att testa något?

2 kommentarer

Daniella 27 augusti, 2017 - 12:31

hahhah åh jag trodde det var någon sort av vibratorer när jag såg thumbnailen <3

Malin 27 augusti, 2017 - 12:43

Haha, det ska gå långt innan jag skriver om det 😛

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer