#Söndagsmasken: Garnier Moisture Bomb Sheet Mask Anti-Fatigue

av Malin
59 visningar 2 Minuter läsning

Söndag igen! Alltså hur snabbt går tiden egentligen? Det känns som att det är något fel för att det går så fort.. Eller så är det bara för att det är fullt upp. Veckan blir som vanligt fullspäckad och till helgen ska vi på kick-off med jobbet. Det ska bli så kul!

Förresten kanske ni ser att bloggen lite annorlunda ut, men det är ännu inte klart. Har svårt att bestämma mig för headern.

Garnier Moisture Bomb Sheet Mask Anti-FatigueGarnier Moisture Bomb Sheet Mask Anti-Fatigue

Den här masken finns ännu inte i Sverige, utan jag köpte den i USA när jag var där på semester. Den här ansiktsmasken marknadsförs som intensivt återfuktande och  ska minska tecken på trötthet med lavendelolja och hyaluronsyra. Angående passformen så är det här kanske den första arkmasken som har passat på mitt ansikte utan att jag behövt göra hål för munnen, ögonen eller klippa av näsflärpen. Lite tight mellan ögonen är den, men inte obehagligt.

Angående ingredienserna så ser det helt okej ut. Masken är vattenbaserad, så naturlish hittar vi vatten som första ingrediens, följt av Propylenglykol (kan ge kontaktexem) och fuktbevarande Glycerin. Lavendeloljan hamnar i övre delen av listan vilket känns bra. Mitt i hamnar hyaluronsyra. Dock är ju inte vatten världens bästa återfuktare, snarare tvärt om. Sen kan jag tycka att parfymen är helt onödig när man ändå har så pass mycket lavendelolja i – men det är en smaksak. Läs mer om ingredienserna här.

Men jag är lätt imponerad av den här! När jag köpte hudvården kikade jag faktiskt efter de masker som inte innehöll uttorkande alkohol och för att vara Garnier så känns den här prisvärd. Huden känns återfuktad och härlig ut efteråt. Produkten innehåller så pass mycket att man kan klämma ur lite till ur förpackningen och smörja in sig med efter också.

Vilken mask kör du på idag?

2 kommentarer

Daniella 27 augusti, 2017 - 19:21

Jag kör väldigt sällan masker utan jag har krämer jag smörjer in mej med då och då istället 🙂

Malin 28 augusti, 2017 - 12:18

Masker är ett väldigt bra komplement till sin vanliga hudvårdsrutin för att ge en liten extra boost och näring. Plus att jag älskar stunden man får för sig själv 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer