New in: Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

av Malin
169 visningar 2 Minuter läsning

Min hud går bananas vid varje säsongsskifte och efter sommarvärmen kommer hösten och kylan… Så för att bunkra upp inför höstens och vintern köpte jag mig en ny ansiktsolja. En sån där göttig olja som är rena himmelriket för ett torrt ansikte.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster
Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster,  399 SEK

Den här ansiktsoljan passar de flesta hudtyper och hudtillstånd som eksem, rosacea, känslig hy då den innehåller jojobaolja, safflorolja, aprikoskärneolja, solrosolja, Amerikansk tranbärsolja, arganolja, gurkörtsolja, nattljusolja, blå snokörtsolja, ceramider och kolesterol (lipider som förhindrar förlusten av vatten i huden).

Moisture Renewal Oil Booster är verkligen en fuktboost för en torr till mycket torr hud och det bästa är att man antingen kan använda den som den är eller tillsammans med sin fuktkräm. Som sagt, en riktig booster.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Jag har redan testat den några gånger och gillar den. Den tar bort den strama känslan med en gång och jag blir så mjuk! Tror att den kommer vara en perfekt vän för mina torra partier när det blir lite kyligare. Den luktar ingenting, vilket är bra för oss med känslig hud. Och oljan innehåller liksom inga konstigheter så risken för att reagera är minimal.

Har du testat  Moisture Renewal Oil Booster?

2 kommentarer

Karin 22 augusti, 2017 - 22:54

ÄLSKAR bilden med kattassarna!

Malin 23 augusti, 2017 - 13:57

Tack! Kunde inte låta bli att ha med den, han är så söt ❤️

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer