Recension: M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

av Malin
235 visningar 2 Minuter läsning

Jag tycker

Under Daisy Beauty Expo (ja, jag lever fortfarande på det!) höll Mette Picaut en föreläsning om sig och sitt varumärke. Den produkt hon presenterade som Hydra Lagoon Overnight Mask drog åt sig oerhört mycket uppmärksamhet från alla, så även mig. Mette är en inspirerande och härlig människa med många innovativa tankar och idéer och jag blev helt indragen i berättelsen om hur den här ansiktsmasken blev till.

Jag har nu testat den här masken sedan mitten på januari och jag måste säga att jag fullkomligt älskar den! Jag använder den flera gånger i veckan och främst under natten. Vid applicering pirrar masken i någon minut innan den lagt sig och min hud bokstavligen sörplar i sig den här blandningen av juicy goodness.

Hyaluronsyra är en ingrediens som som binder fukt och håller huden återfuktad tillsammans med Pentavitin som är en sockerart och återfuktar på djupet. Niacinamide är en aktiv form av Vitamin B3, förstärker hudens elasticitet och har antiinflammatoriska egenskaper. Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och har en lugnande effekt på stressad hud. Avokado och Squalane stimulerar elastin och kollagen vilket ger huden fasthet och ny styrka.

Som ni ser innehåller den massor av godsaker för huden och i denna tid när vädret är som alla fyra årstider beroende på dag i veckan (i alla fall här i fjällen) behöver min hy stabilitet och all hjälp den kan få. Jag tycker att den både återfuktar de torra partierna och mattar ned min glansiga T-zon. Min hy känns som ny på morgonen och mår bra hela dagen!

En del kanske tycker att prislappen är dyr, men om man tittar på vad man får – vilka högkvalitativa ingredienser som den här masken innehåller så är det ett riktigt bra pris.

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask
  • Funktion
  • Doft
  • Känsla
  • Pris
5

Beskrivning

En ansiktsmask som ger intensiv återfuktning på djupet samt ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudceller. Hydra Lagoon Overnight Mask passar alla hudtyper och är perfekt när man känner att huden är lite trött och glåmig, eller som extra fuktboost när helst man behöver det.

1 kommentar

Jeanette 10 mars, 2017 - 14:02

Oj, lät som en väldigt bra mask 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer