Escada Fiesta Carioca EdT

av Malin
96 visningar 1 Minuter läsning

Sommardofterna firar dessutom 25-årsjubileum och årets doft är en hyllning till Escadas färgstarka modearv och en av parfymvärldens mest framgångsrika sommarkollektioner, men inte minst, en hyllning till sommaren själv.


Alla ni som känner mig vet att jag älskar dessa sötsliskiga fruktiga och blommiga dofter och en doft som gått rakt in i hjärtat är Escadas Fiesta Carioca som är årets upplaga av deras omåttligt populära sommardofter.

escada fiesta carioca
Escada Fiesta Carioca EdT, fr. 379 SEK

Inspirationen är hämtad från den sprudlande, färgglada karnevalen i Rio. Söta, fruktiga och blommiga inslag för mina tankar till långa sandstränder, varma sommarkvällar och solmogna frukter. Jag älskar sommaren och längtar så mycket nu. Det här är lätt en av mina favoritdofter i sommar! Gillar du också söta dofter rekommenderar jag att leta upp närmaste parfymeri och sniffa på den.

“Doften öppnar sig likt en fruktig explosion av utsökt brasiliansk passionsfrukt tillsammans med saftiga röda hallon. Passionen lever kvar i en mjuk övergång och skapar ett varmt, sensuellt hjärta av passionsblomma och apelsinblomma. Den fruktiga doften landar sedan mjukt i en förförisk blandning av mysk tillsammans med cederträ, och som speglar Escada-kvinnans oemotståndliga sensualitet.”

Har du luktat på Escadas Fiesta Carioca? Vad tycker du om den?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer