Recension: Models Own Colour Chrome Eyeshadow Palette

av Malin
281 visningar 2 Minuter läsning

models own colour chrome
models own colour chrome

models own colour chrome
models own colour chrome
Jag tycker

En del produkter vill man bara älska, eller försöker i alla fall… men hur mycket man än försöker så går det inte. Den här krämskuggspaletten är ett typexempel. Amazing förpackning, fina nyanser på skuggorna med fina pigment, men… presterar de? I 5 minuter, sen blir det kladdkaka av allt.

I max 5 minuter håller skuggorna. För hur jag än gjort… med primer, utan primer, med puderskugga ovanpå och inte så fungerar det inte. De lägger sig i mina fina linjer, flyter ut och den absoluta mardrömmen – kladdar! Så om du inte har intentionen att kanske bara fotografera en sminkning och tvätta bort den efter 10 minuter eller att köra på “dagen-efter” looken så är detta inte paletten för dig.

Sjukt tråkigt på så fina pigment! Och det tråkigaste av allt är att jag nu har testat 3 stycken ögonskuggspaletter, varav 2 är vanliga pressade skuggor, från Models Own och ingen av dem håll någon form av kvalitet, antingen har de sjukt dåliga pigment eller så är de svåra att blanda ut och hållbarheten är skrattretande. Så spara pengarna, eller satsa på ett annat märke, för den här paletten är verkligen inte värd 300 kr.

Models Own Colour Chrome Eyeshadow Palette
  • Känsla
  • Pigment
  • Pris
0.9

Beskrivning

Colour Chrome är en ljuvlig palett där du får 10 st vackra ögonskuggor med krom-finish. Med nyanser som t.ex krämig brons, roséguld och skimrande silver kan du skapa oändliga looks som passar just dig, för en 24-karats finish!

1 kommentar

Sandra 18 februari, 2017 - 15:59

Åh va tråkigt blev kär i skuggorna ju!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer