Månadens favoriter: Augusti 2015

av Malin
18 visningar 4 Minuter läsning

månadens favoriter augusti 2015 makeup revolution katy perry isadora mac garnierMånadens favoriter i augusti har gått i enkelhetens tecken. Jag har knappt sminkat mig, förutom till bloggen, men när jag väl sminkat mig har jag kört ganska safe med minimal ögonsminkning, försökt att hålla kvar sommarglowet och satsat på rengöring och att lukta gott.

månadens favoriter augusti 2015 makeup revolution katy perry isadora mac garnier

MR I ♥ Makeup Summer of Love Triple Baked Bronzer, 89 SEK

Makeup Revolution I Heart Makeup Hearts Bronzer har en melerad struktur som tillför en fräsch somrig ton i ansiktet samtidigt som den ger en mjuk lyster. Den unika förpackningen av kartong skyddar det hjärtformade bronzingpudret i 3D format och ger en kärleksfull känsla. Pudret är kompakt men är lätt att arbeta in i sminkborsten för att stegvis bygga upp en touch av solbränna.

IsaDora Face Sculptor – 03 Nude, 179 SEK

Ge ditt ansikte ett fantastiskt glödande utseende med detta vackra sculptor kit från IsaDora. Med en otroligt fin textur är den väldigt lätt på din hy men sitter länge. Dess rika pigment framhäver dina ansiktsdrag på bästa sätt och lämnar en otrolig lyster. Face Sculptor finns nu i en unik ”nude”-nyans för en mer precis ansiktsskulptering.

månadens favoriter augusti 2015 makeup revolution katy perry isadora mac garnier

Garnier Micellar Cleansing Water, 79 SEK

Garnier introducerar nu för första gången micellär teknologi i en ansiktsrengöring. Garnier Micellar rengöringsvatten med miceller som drar till sig smuts som en magnet är ett otroligt enkelt sätt att avlägsna makeup på och rengöra huden behagligt på alla områden i ansiktet (ansikte, ögon, läppar) utan att skölja av.

månadens favoriter augusti 2015 makeup revolution katy perry isadora mac garnier

IsaDora Grand Volume Lash Styler – Black, 189 SEK

Förlänger fransarna från rot till topp och sträcker dem uppåt och utåt för en fantastisk volym. Grand Volym Lash Styler har en unik dubbelsidig borste och dubbla reservoarer för att ge dina fransar en extra fyllighet samtidigt som de får den volym du alltid drömt om. Flexibel och lätt i sin konsistens, lätt att applicera på fransarna och ger ett perfekt resultat varje gång!

M∙A∙C Cosmetics Lipstick – Créme Cup (Creamsheen), 195 SEK

Fantastiska färger som definierar läpparna med fyllig färg och glans. Produkten som har gjort M∙A∙C berömda. Créme Cup är en rosabeige nyans med kall underton.

månadens favoriter augusti 2015 makeup revolution katy perry isadora mac garnier

Katy Perry Royal Revolution EdP, 279 SEK

Katy Perry Royal Revolution EdP är en doft, lika vacker som djärv, lika kunglig som rebellisk. Doften öppnar upp med ljuvliga noter av rosa freesia och granatäpple, för att sedan övergå i ett djärvt hjärta av apelsinblomma, jasmin och sandelträ. I den sensuella basen finner vi noter av vaniljorkidé, mysk och slånbär.

månadens favoriter augusti 2015 makeup revolution katy perry isadora mac garnier

Vad har du haft för skönhetsfavoriter under augusti?

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1 kommentar

Lackert 7 september, 2015 - 18:31

Garnier vattnet är en stor favorit hos mej åxå 🙂 Köpte nyligen Isadora sculptor och mascaran med, har inte hunnit använda dom så jätte mycket än men gillar dom redan efter att ha testat dom

Kommentarer är avstängda.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer