Lika nördig jag känner mig gällande sminkprodukter är jag också när det kommer till teknik. Ikväll har Apple haft sitt event där de annonserat ut sina nya produkter. Bland annat iPhone 6 och Apple Watch som lockar mig väldigt mycket! iPhone 6 & 6 Plus lanseras i slutet av September och Apple Watch i början av 2015.

Screen-Shot-2014-09-09-at-20.00.15bildkälla

44226bildkälla

1 kommentar

Emilie 13 september, 2014 - 13:48

OM jag har sett fram emot den här lanseringen! Min mobil har krånglat som fan den senaste veckan, ladd-mockejängen fungerar inte som den ska så den laddar inte, jag har fått ställa in den på något geek-inställningssätt så att den ALDRIG slocknar för att den inte laddar (tack och lov att P hittade tips om en speciell meny man kunde få fram om man tryckte på massa knappar flera gånger i följd…) och häromdagen sa den att det var den 30:e augusti och att klockan var fyra på eftermiddagen när den inte ens passerat åtta på morgonen. Och det är bara några av de få problem jag har med den bara de senaste veckorna 😛 Gud nu skriver jag världens uppsats här men jag ska lägga vantarna på en 6:a så snart det bara går.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer