Recension: Benefit They’re Real! Beyond Mascara

av Malin
90 visningar 3 Minuter läsning

Why we love it: It’s the mascara that’s beyond belief! This jet-black mascara lengthens, curls, volumises, lifts & separates lashes for a spectacular “out-to-here” look.

What else you need to know: The exclusive brush is specially designed to maximize the performance of the long-wearing, glossy formula-revealing lashes you never knew you had! Staggered bristles grab close to the root, boosting length & volume beyond belief. The precision bristles on the custom-domed tip lift, define & curl even your tiniest lashes. The end result… luxurious, silky lashes that won’t smudge, clump or dry out.

Product Details: They’re real and here’s the proof! 94% saw dramatic length and volume* 90% saw base-to-tip curl* 94% saw visible lift* 100% saw long-wearing results*

*Results observed in a consumer panel survey.

How to apply: Place the wand horizontally & wiggle from side to side, base to tip, to achieve maximum volume, length & lift. Hold wand vertically & stroke upward to curl & separate. Layer generously as desired.

Benefit They're Real! Beyond Mascara molkan skönhetsblogg recension review

                                     Med Benefit They’re Real! Mascara <    > Utan mascara

Benefit They're Real! Beyond Mascara molkan skönhetsblogg recension review

Två lager Benefit They’re Real! Mascara

Benefit They're Real! Beyond Mascara molkan skönhetsblogg recension review

Jag tycker: Här är den, mascaran alla pratar om även att den har några år på nacken. Borsten skrämde mig lite först med sin spretiga topp, men har det gått bättre än väntat. Jag har inte petat ut något av ögonen trots att jag använt toppen för att komma åt på svåra ställen. Formulan är krämig, lite blötare än vad jag brukar föredra. Jag gillar svärtan och längden på fransarna när jag målat ett lager, men när jag kommer in på andra lagret tycker jag att mascaran beter sig dumt. Det blir tillräckligt klumpigt för att jag ska störa mig och jag tycker att de känns för hårda och krispiga, uhhh. Vill man dock ha fler lager än ett märkte jag var att man får jobba snabbt och med tunna lager.

Den kletar inte och håller en hel dag utan att fälla under ögonen, vilket är två stora plus. Har använt mig av TBS Camomile Sumptuous Cleansing Butter till borttagningen och det har fungerat jättebra, inga problem att få bort den. Men jag är lite kluven. Jag varken älskar den eller hatar den och jag kommer antagligen att använda den som en vardagsmascara, inget flashigt liksom.

+ Ger fin svärta och längd
+ Fäller inte
+ Kladdar inte

– Klumpigt resultat efter ett lager
– Fransarna kan kännas hårda och krispiga

.

Benefit They’re Real! Beyond Mascara finns just nu att köpa på t ex. feelunique.com för 191 SEK (ord. 225 SEK).

3,5/5

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer