molkan skönhetsblogg L'Oréal Infallible 24H All Day Stay Fresh Foundation130 True Beige, 140 Golden Beige, 200 Golden Sand, 230 Radiant Honey

Information: “Infallible 24H All Day Stay Fresh Foundation har en innovativ formula med hyaluronsyra och färgpigment med extrem hållbarhet som verkar återfuktande samtidigt som den håller dig fräsch och glansfri hela dagen. Ger ett jämnt och sammetslent resultat. Finns i sju nyanser; 120 Vanilla, 130 True Beige, 140 Golden Beige, 200 Golden Sand, 230 Radiant Honey, 235 Honey, 300 Amber.”

molkan skönhetsblogg L'Oréal Infallible 24H All Day Stay Fresh Foundation

molkan skönhetsblogg L'Oréal Infallible 24H All Day Stay Fresh Foundation

Jag tycker: En ganska tjock och krämig konsistens som är lättapplicerad. Den torkar rätt snabbt, så man får jobba in den med en gång – annars finns risken att det blir fläckigt. Finishen blir matt, tendens till lite pudrigt, men utan att torka ut eller se kakigt ut. För mig med kombinerad/oljig hy med mycket pigmentfläckar och röda partier så tycker jag att den täcker otroligt bra och håller mig matt i ca. 7 timmar (med primer), sedan kan jag bli lite glansig. Det är dock lätt fixat, jag kan “blotta” ansiktet med en bit papper och för det mesta är det bara oljan som hänger med – 99% av foundationen sitter kvar. Den har även en lätt parfymerad doft som jag tycker känns fräsch. Personligen skulle jag vilja se lite större färgutbud, för jag tycker det är ganska stora hopp mellan nyanserna.

Något att tänka på är att den här har en tendens att oxidera när den torkat. Så jag skulle rekommendera att ta en nyans ljusare, eller vänta till den torkat när du testar den i affären så du inte kommer hem med en alldeles för mörk foundation.

+ Lättarbetad
+ Håller en arbetsdag
+ Doftar gott

– Håller inte 24h
– Kan framhäva torra partier

Täckning Medel till hög
Rekommenderas till Oljig/kombinerad hy

L’Oréal 24H Infallible All Day Stay Fresh Foundation finns att köpa på t ex. eleven.se för 159 SEK.

4/5

.

4 kommentarer

Emilie 13 maj, 2014 - 12:42

Jag måste nästan hem och kolla vilka nyanser jag fick hem! Jag skulle testa den ljusaste (som jag fått) och fick en härlig gul/orange rand runt hela ansiktet. Inte fint! Jag skulle vilja att någon sån här passade dock, hade varit så mycket lättare att hitta foundation då.

Dess/Drömteori 13 maj, 2014 - 17:37

Tror jag får gå och be om prov på denna…

Maria Grandell 14 maj, 2014 - 08:22

Jag gillar den! Ett bra budgetalternativ. 🙂

Hildegerd Haugen 26 juli, 2015 - 18:44

Jeg elsker dette grunnlaget, men problemet er at den lyseste nyansen (115), er ikke å få kjøpt i Norge. Helt snålt når man tenker på at de lyseste menneskene i verden bor her.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer