Länksöndag #1

av Malin
48 visningar 2 Minuter läsning

En stor passion, förutom att blogga själv, är att läsa andra bloggar. Jag kan sitta flera timmar om dagen om ingen stoppar mig, speciellt skönhetsbloggar där jag tycker att det skrivs väldigt intressanta och roliga inlägg.

Oftast blir jag helt till mig för nyheter eller djupdykande fakta om diverse skönhetsrelaterade prylar. Har tänkt på att göra det här ett tag, men ibland är det så mycket annat som tar över. Jag blev inspirerad av Temptalia och Honi som har liknande inlägg varje vecka där de tipsar om intressanta inlägg som andra bloggare skrivit under veckan.

malhar_140322_0305

Här kommer jag att länka till både svenska och utländska bloggar och inlägg som jag tycker är värda att spana in. Skriv gärna en liten kommentar om vad ni tycker om detta och om det är något ni tycker att jag ska fortsätta med!

 • Skönhetsredaktörerna visar upp IsaDoras kommande 80-talsnostalgi i ny tappning
  Själv älskade jag dessa som liten kattunge, och det känns som att de är riktade till den yngre skaran – men ändå spännande. Jag är som vanligt nyfiken!
  .
 • Vintertroll visar upp det otroligt snygga lacket Grass Is Lime Greener från China Glaze
  Wow! Jag älskar gröna lack och detta är ju helt underbart.
  .
 • Little Miss Consumer recenserar Clarisonic Mia 2
  Är det verkligen en mirakelprodukt? In och läs hennes recension!
  .
 • Tänkte också att jag skulle inkludera “veckans video” i dessa inlägg också, men denna vecka har jag inte hittat någon jag vill tipsa om.

Har du några speciellt roliga eller intressanta inlägg du vill tipsa om denna söndag?

4 kommentarer

Julias skönhetsblogg 13 april, 2014 - 15:36

Jätterolig kategori! Alltid kul att hitta nya bloggar att läsa 🙂

Little Miss Consumer 13 april, 2014 - 16:47

Men vad fint av dig, ska minsann och dag också börja med detta!

Erica 13 april, 2014 - 18:28

Absolut! Kul att hitta nya skönhetsbloggar med 🙂

Sofie Fredricsson 13 april, 2014 - 20:44

Vad kul! Fortsätt med detta 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer