skönhetsblogg molkan YSL Effet Faux Cils Baby Doll Mascara

skönhetsblogg molkan YSL Effet Faux Cils Baby Doll Mascara

skönhetsblogg molkan YSL Effet Faux Cils Baby Doll MascaraIngen Mascara

skönhetsblogg molkan YSL Effet Faux Cils Baby Doll MascaraMed YSL Mascara Effet Faux Cils Baby Doll

Information: “Mascara Volume Effet Fauc Cils Baby Doll är en mascara som ger en strukturerad volym. Tack vare små pigment ger den en intensiv färg samtidigt som den ger en vidöppen look och sitter kvar länge. Borsten är unik med båda långa och korta strån för att kunna separera fransarna och samtidigt fånga upp även de minsta. “

Jag tycker: En stadig mascara som man kan lita på! Hylsan är snygg och stadig, borsten har korta piggar av gummi. Perfekt formula, varken för torr eller för blöt. För min del ger den mina fransar en rejäl boost i både längd och volym. Tycker även att den gör ett bra jobb med att separera fransarna, inga klumpar så långt ögat kan nå. Den tål en hel del, både ett hårt löparpass och/eller en utekväll utan att fälla, det kallar jag kvalitet.

Och jag kommer förmodligen att köpa den igen trots sitt relativa höga pris då den har alla egenskaper jag vill ha i en mascara. En riktigt gludklimp i min sminksamling. Tack till Daisy Beauty för att jag fick chansen att hitta en ny favoritmascara ♥

YSL Mascara Effet Faux Cils Baby Doll finns att köpa på t ex. Kicks för 289 SEK (tidigare 335 SEK).

5/5

.

3 kommentarer

Julias skönhetsblogg 17 mars, 2014 - 18:13

Vilka fransar! Verkar vara en jättebra mascara. Har vart nyfiken på den ett tag 🙂

Jennifer Hartzell 17 mars, 2014 - 19:28

SV: Ja kom hem snart! <3

Little Miss Consumer 18 mars, 2014 - 14:21

Dina fransar ser helt fantastiska ut.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer