malhar_131206_0020

Information: “Skäm bort sinnena och håll stilen med förföriska Iced Coconut Cocktail Hair Spray. Dess megastarka hållbarhet är perfekt när du vill att din frisyr ska sitta på plats hela dagen och hela natten. Den superkoncentrerade formulan räcker långt! Spraya jämnt över färdig frisyr för varaktig hållbarhet eller spraya i torrt hår och ”busa till det” för naturlig struktur och kontroll.”

Jag tycker: Vem älskar inte en hårspray som luktar Piña Colada? Styrkan i sprayen är otroligt hög och jag kommer på mig själv att alltid sträcka mig efter denna trots att jag har (vad känns som) hundra olika hårsrayer. Den gör sitt jobb bra helt enkelt. Den torkar snabbt och lämnar inga fula flagor, men kan kännas lite stelt. Dock är det lätt att borsta ut och frisyren håller sig både hela dagen och natten. En mycket prisvärd hårspray som luktar som en tropisk drink.

Fudge Urban Iced Coconut Cocktail Hair Spray finns att köpa på H&M för 69,50 SEK.

4/5

.

1 kommentar

Evelinasfina Skönhetsblogg 24 februari, 2014 - 09:41

Det är minsann inte alla hårspray som verkar lika bra. Borde testa denna. Speciellt om den nu går att borsta ut 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer