malhar_131219_0115Lip Chock Glossy Lip Stain 56 Vintage Wine

skönhetsblogg_molkan_isadora_vintage_wine

skönhetsblogg_molkan_isadora_vintage_wine

Information: “Ett otroligt vackert läppglans med en unik 3-i-1 formula! Här får du den perfekta trion av läppglans, läppstift och semi-permanent färg i en och samma produkt! Den lägger sig som en tunn färgfilm över dina läppar och smälter in direkt vid beröring med huden och låter dina läppar svepas in i en underbart, intensiv glänsande färg! “

Jag tycker: En av de största trenderna i höstas och nu i vinter har varit “wine lips” och jag fullkomligt älskar trenden! Jag fick detta Lip Chock av IsaDora i julklapp och har använt det en del sedan dess. Jag har ganska platta läppar med mycket veck, men det känns som att det ger dem en rejäl plumpeffekt och ett snyggt put. Vintage Wine är mörkt bärig färg med kall underton. Det ger färg som ett läppstift och härligt glans som ett läppglans. Hållbarheten är bra, men man bör återapplicera efter mat och dryck då de kan bli lite ojämt annars. Som de andra Lip Chock kan det blöda ut i de fina linjerna runt läpparna, jag rekommenderar då IsaDora Perfect Lipliner Transparent Lip Fix för att se till att färgen håller sig på plats.

Lip Chock Glossy Lip Stain 56 Vintage Wine finns att köpa på t ex. eleven.se för 129 SEK.

4,5/5


.

2 kommentarer

Lackert 9 februari, 2014 - 13:36

Åh vilken snygg färg

Liselott 10 februari, 2014 - 11:09

Underbar färg! Gillar att läpparna blir extra plutiga 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer