malhar_130827_0083

malhar_130827_0075

malhar_130827_0085

malhar_130827_0089

malhar_131008_0007

Information: “Ett lyxigt set i form av ett bok-set som erbjuder perfekt skönhet. I Vol.1 hittar du Bold Brows, en palett som innehåller en praktisk minipincett, två brynprodukter och en dubbelsidig borste för att du ska kunna skapa de perfekta ögonbrynen. I Vol.2 hittar du Beautiful Eyes, en vacker palett med 4 skuggor som du kan applicera med både torr och fuktig pensel för att skapa allt från intensivt sotade ögon till en subtil, naturlig look.”

– Vol.1 Bold Brows; Ett bryn-pomada, en brynskugga, en minipincett och en dubbelsidig pensel.
– Vol.2 Beautiful Eyes; Fyra ögonskuggor (en matt, tre skimrande) och en dubbelsidig pensel.

Jag tycker: En härlig och resevänlig palett i den allra sötaste formen! Vem älskar inte saker som ser ut som böcker (jag är i alla fall besatt av mitt BookBook-telefonfodral, bara på tal om annat)? Brynprodukterna har definitivt blivit en stor favorit hos mig. Jag är dock lite besviken på skugga nr 1 och 4 i Vol. 2. Nr 4 ser jättehärlig och skimrig ut i förpackningen, men när den väl åkte på locket tyckte jag att det mesta av skimmret/glittret försvann och att den såg mer “smutsigt svart” ut än mörkbrun. Nr 1 är lite för pudrig och fäller rätt mycket produkt. De andra skuggorna är jättefina och är man lite försiktig med skuggorna kan det nog bli bra. Ett stort plus är pincetten och borstarna som följer med, de presterar över förväntan! En liten palett som innehåller det mesta man behöver för en proffsig vardagslook!

.
Anastasia Beverly Hills Bold & Beautiful Kit kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 395 kr.

.

4/5


.

2 kommentarer

Magda/ComaHeart - En skönhetsblogg 8 oktober, 2013 - 22:09

blev jättebesviken på skugga 4 när jag testade den idag 🙁 trodde den skulle vara som den som ser nästan likadan ut i catwalk-paletten, men icke. blev ju typ mörkgrått bara… 🙁

Maria 12 oktober, 2013 - 18:21

Åh har också fått hem detta men inte lyckats få till en bra bild än, får vänta med swatches och att känna på produkten tills ljuset blir bättre.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer